Lila-roze Dahlia

- Werkcode: 1 026 695

Erik Reijnders over Lila-roze Dahlia

De Lila-roze Dahlia met dromerig wit , Een bloem als een wolk zo zacht. de vriendelijke zachte uitstraling maakt dit werk geschikt in een romantich interieur. het polaroid model dat een knipoog is naar deze iconische camera . laat je de foto op acryl afdrukken dan kun je op het wit schrijven met witeboad markers. deze zijn prima te wissen en het werk doet direct diens als memo bord.
Erik Reijnders profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Erik Reijnders

Fotografie is mijn passie. Wanneer ik onderweg ben is mijn camera altijd in de buurt voor dat ene perfecte plaatje. Mijn werk is daardoor zeer uiteenlopend , Kijk rustig rond in mijn diverse shop's . Er is voor elk vertrek voor elke ruimte iets bijzonders te vinden . Wil jij echt iets wat je niet bij de buurvrouw tegen komt? Dan is mijn fotografie en of mijn kunst , jou startpunt!

Alle werken van Erik Reijnders


Waarom je kiest voor Lila-roze Dahlia als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Lila-roze Dahlia

Koop de illustratie Lila-roze Dahlia van Erik Reijnders op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 026 695
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
79,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden