Limousine Prince Red Mountains

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 562603

10% voorjaarskorting
Nog 4 dagen en 21 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 122 gratis verzending!

Omschrijving

Limousine Prince Red Mountains:Een limousine (ook vaak limo genoemd) is van origine een voertuig met dak waarvoor een chauffeur met open dak zit. De naam komt van het Franse limousine, een regio in centraal Frankrijk. In de regio Limousin droegen de inwoners kappen en gewaden, die zowel het open gedeelte als het gesloten gedeelte van de limousine symboliseerden.

Tegenwoordig refereert de term aan een luxe-auto, die verlengd is of waarvan de passagiers gereden worden door een chauffeur. Vaak zit de chauffeur door een raam of tussenschot afgescheiden van de passagiers. De passagiers hebben veelal donkere ramen. Het verlengen van een voertuig hoeft niet per se te gebeuren door de fabrikant, maar kan ook door een derde partij gedaan worden. Veelal worden limousines gebruikt door rijke en/of belangrijke personen of worden ze gehuurd voor feesten en andere gelegenheden. Zodoende is het overgrote deel van de limousines in handen van overheden en bedrijven, terwijl slechts een enkel individu een eigen limousine heeft. Zowel in de Verenigde Staten als in Europa worden de meeste limousines door onafhankelijke bedrijven geproduceerd: zij kopen luxewagens op en verlengen deze voertuigen en bouwen allerlei luxeonderdelen in of zelfs kogelwerend materiaal en bepantsering.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken