Shop nu met 10% woonseizoen korting Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Little purple flowers on a spring day

- Werkcode: 964 849

Diana van Neck Photography over Little purple flowers on a spring day

Op deze warme natuur foto zijn heel veel kleine schattige paarse bloementjes te zien. De paarse bloemen springen er echt uit. Doordat de groene bladeren op de achtergond niet scherp zijn, word je meteen gepakt door de paarse bloemen, maar dit komt ook omdat de paarse kleur contrasteert met de groene bladeren op de achtergrond.Deze natuur foto van de paarse kleine bloementjes zijn gefotografeerd in mijn eigen achtertuin op een mooie lente dag. De bloemen bloeide zo mooi en de bijen en hommels zoemde heerlijk door de tuin. Dat ik mijn camera gepakt hebt om deze vrolijke en romantische lente taferelen te fotograferen.Deze natuurfoto van de paarse bloemen past in bijna elke interieur. Maar vooral in een een romantisch interieur met zachte tinten of natuurtinten en uiteraard bij elke natuur liefhebber natuurlijk.
Diana van Neck Photography profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Diana van Neck Photography

Fine Art Street Photographer - Seeing the details - Find the beauty in roughness

Als een jong meisje was ik al geïnteresseerd in fotografie, ik maakte hele vakantie reportages. Het kon natuurlijk niet anders dat ik nu na al die jaren nog steeds dezelfde passie heb. Na een opleiding aan de fotovakschool ben ik meer gaan ontdekken waar mijn passie in fotografie ligt. Deze is rauwe zwart/wit fotografie.

Op mijn reizen ben ik altijd op zoeken naar bijzonder plekjes in de straten. Vooral de details en hoekjes waar andere mensen zo langs heen lopen. Mijn motto is ook "Seeing the details - Find the beauty in roughness" .

Maar ook ik blijf me ontwikkelen en ik merk dat zwart/wit fotografie niet standaard mijn eerste keuze is. Dit zal je ook gaan zien in mijn shop.

Heel veel plezier in mijn shop.

Liefs Diana

Alle werken van Diana van Neck Photography


Waarom je kiest voor Little purple flowers on a spring day op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Little purple flowers on a spring day

Koop de foto Little purple flowers on a spring day van Diana van Neck Photography op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 964 849

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 8 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
198,-178,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.