Een Werk aan de Muur shop

Look up!

- Werkcode: 971 745

Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) over Look up!

De schepen lopen door de duinen op Texel, ze begrazen de heide ieder jaar. De schapen zijn van Daphne van Vrolijkeschapen.nl

Natuurbeheer

Schaapskudde Vrolijke schapen werkt jaarrond voor verschillende opdrachtgevers in voornamelijk Noord- en Zuid-Holland. Als natuurlijke grasmaaiers onderhouden de heideschapen diverse terreinen en maken deze nog mooier. De kudde wordt onder andere ingezet bij de bestrijding van berenklauw, vogelkers en de opslag van jonge boompjes. De schapen gaan de vergrassing tegen en houden duingebieden open en gevarieerd. Ze begrazen gemakkelijk ongelijke terreinen en komen op plekken die voor een maaier of klepelmachine niet te bereiken zijn. Na een bezoek van de kudde ontstaat er ruimte voor andere dieren en planten. De schapen nemen zaden en insecten mee in hun vacht en hoeven. Ze creëren een open landschap met een grote diversiteit aan flora en fauna.
Begrazing op maat

De kudde wordt overdag gehoed en overnacht in een door de herder speciaal daarvoor neergezet nachtvak. Doordat de kudde altijd gescheperd is, dwz gestuurd wordt door de herder, weten we precies waar we mee bezig zijn en hoe de terreinen zich ontwikkelen. We maken samen met de opdrachtgever een begrazingsplan op maat en brengen naderhand in kaart wat we hebben gedaan. Op deze manier zijn de schapen met recht natuurbeheerders.
Schapen aan het werk

Respect voor onze dieren en de natuur waarin we werken is het uitgangspunt, vanaf daar is alles mogelijk. We kunnen langskomen met de gehele kudde, of met een kleiner groepje, net wat het terrein het beste past. We zijn daarmee een natuur- en milieu vriendelijke oplossing voor terreinbeheer en daarnaast is het natuurlijk nog leuk ook, om zo’n kudde schapen aan het werk te zien.
Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)

Mijn naam is Justin, ik ben geboren en getogen op het prachtige Nederlandse eiland Texel. Ik ben opgegroeid in den Burg, hoofddorp van het eiland. Ik kom graag in de natuur, vooral op het strand en in de duinen. Alles is elke dag weer anders, de zon, de zee, het landschap en de lucht. Texel is bij uitstek een bijzonder geschikte plek om te fotograferen. ook maak ik abstracte foto-kunstwerken met o.a. olie, water, ecoline en verf. Veel plezier bij het bekijken en/of bestellen van mijn foto's. Met vriendelijke groet, Justin - Justin Sinner Pictures - JustinSinner.nl - jsinnerpictures@hotmail.com - 0683699094

Alle werken van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)


Meer weten over Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel)?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Look up! op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Look up!

Koop Look up! van Justin Sinner Pictures ( Fotograaf op Texel) op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 971 745
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
137,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.