Luchtfoto Edam

- Werkcode: 635 980

Jeroen Kleiberg over Luchtfoto Edam

Vanuit de lucht biedt Edam een prachtig en indrukwekkend uitzicht. De stad wordt omringd door het prachtige groene landschap van Noord-Holland, met talloze grachten, kanalen en polders die de omgeving vormgeven. U ziet duidelijk de prachtige historische gebouwen van Edam, zoals de Sint Nicolaaskerk en het stadhuis. Deze gebouwen zijn opvallende kenmerken van de stad en zijn gebouwd in de typisch Nederlandse stijl met rode daken en witte gevels. U kunt ook de vele grachten en kanalen zien die de stad doorkruisen en Edam een uniek en aantrekkelijk uiterlijk geven. Deze grachten werden in het verleden gebruikt om de stad te beschermen tegen overstromingen en zijn nu een belangrijk onderdeel van het stadsleven. Het is een unieke manier om de stad te bekijken en de verschillende kenmerken van Edam te zien.
Jeroen Kleiberg profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jeroen Kleiberg

Laat je meenemen op een reis langs de mooiste plekken van de wereld. Mijn passie voor het buitenleven en minder bekende bestemmingen inspireert mij om de wereld te verkennen en vast te leggen in prachtige beelden. Van ongerepte natuur tot drukke stadsgezichten, elke locatie heeft zijn eigen unieke schoonheid.

Als ik de wereld niet op de fiets verken, fotografeer ik graag de skylines van de stad. Op https://www.bestemmingonbekend.nl publiceer ik mijn reisverhalenl. Check gerust mijn portfolio op https://www.jeroenkleiberg.com

Laat u inspireren door de unieke beelden die ik tijdens mijn reizen heb vastgelegd en haal een stukje van de wereld in huis door een foto te kopen die ik hier aanbied.

Alle werken van Jeroen Kleiberg


Waarom je kiest voor Luchtfoto Edam op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Luchtfoto Edam

Koop de foto Luchtfoto Edam van Jeroen Kleiberg op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 635 980
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
104,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden