Luchtfoto: Spoorbrug Zaandam

- Werkcode: 862 392

Pascal Fielmich over Luchtfoto: Spoorbrug Zaandam

ZAANDAM – Spoorbrug Zaandam, gebouwd in 1884, is de enige spoorbrug over de Zaan en onderdeel van de spoorlijn Zaandam – Enkhuizen.

De spoorlijn werd pas in 1974 geëlektrificeerd en is in etappes verdubbeld. De 40 meter lange bovenleidingloze draaibrug werd in 1991 vervangen door het huidige exemplaar. Links van de brug – die volgens een tijdslot systeem wordt geopend voor het scheepvaartverkeer – is ter hoogte van de Westzijde langs de Zaanoever nog het witte gebouwtje te zien dat tot 1938 in gebruik was als halte Zaanbrug. Gezien vanaf Zaandam richting Zaandijk.
Pascal Fielmich profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Fielmich

Alle werken van Pascal Fielmich


Waarom je kiest voor Luchtfoto: Spoorbrug Zaandam als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Luchtfoto: Spoorbrug Zaandam

Koop Luchtfoto: Spoorbrug Zaandam van Pascal Fielmich op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 862 392
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden