Een Werk aan de Muur shop

Luchtfoto: Sportpark De Koog

- Werkcode: 952476

Pascal Fielmich over Luchtfoto: Sportpark De Koog

KOOG AAN DE ZAAN – Tussen de Coentunnelweg (A8) en de Guisweg liggen aan de Wezelstraat onder andere zwembad Zaangolf, KZTV en Sportpark De Koog.

In 1965 betrokken de voetbalclubs FC Zaanstreek en KFC het toentertijd nieuwe sportpark De Koog. De betaald voetbalwedstrijden van FC Zaanstreek hebben er nog drie seizoenen plaatsgevonden. In 1967 fuseerde de club met Alkmaar ’54 tot AZ ’67. KFC (Kooger Football Club) speelt vandaag de dag nog op het sportpark.

Anno 2022 bestaat sportpark De Koog uit drie voetbalvelden en enkele trainingsvelden (KFC), vier korfbalvelden (K.V. Koog-Zaandijk), zes tennisvelden (T.V. Westzijderveld) en een sporthal voor indoorsporten (Topsportcentrum De Koog). Gezien vanaf de Coentunnelweg (A8) richting Zaandijk.
Pascal Fielmich profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Fielmich

Alle werken van Pascal Fielmich


Waarom je kiest voor Luchtfoto: Sportpark De Koog als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Luchtfoto: Sportpark De Koog

Koop de foto Luchtfoto: Sportpark De Koog van Pascal Fielmich op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 952476
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.