Luchtfoto: Zaanse Schans

- Werkcode: 748 631

Pascal Fielmich over Luchtfoto: Zaanse Schans

ZAANSTREEK – Tijdens de Tweede Wereldoorlog ontstond in Nederland de bewustwording van het Zaans erfgoed. Om zoveel mogelijk Zaanse houtbouw te behouden werd gekeken naar een aparte buurt om huizen heen te verplaatsen. In 1963 werd de Zaanse Schans opgericht. De historische Zaanse buurt bestaat uit daarheen verplaatste rijksmonumentale houten gebouwen en industriemolens uit de Zaanstreek. Alleen de onderbouw van verfmolen De Kat (oorspronkelijk een oliemolen) en oliemolens De Bonte Hen en De Os staan nog op hun oorspronkelijke erf. Ook later zijn regelmatig gebouwen naar de Zaanse Schans verplaatst.
Pascal Fielmich profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Pascal Fielmich

Alle werken van Pascal Fielmich


Waarom je kiest voor Luchtfoto: Zaanse Schans als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Luchtfoto: Zaanse Schans

Koop de foto Luchtfoto: Zaanse Schans van Pascal Fielmich op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 748 631
Kies het materiaal Meer info
Fotoprint
Kies opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
71,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden