Een Werk aan de Muur shop

Luchtspiegelingen

- Werkcode: 575056

Qeimoy over Luchtspiegelingen

Het langgerekte lint van bomen met de heldere weerspiegeling laat het landschap een dier lijken dat zich door het water voortbeweegt. Een slang van bomen, omgeven door enkel lucht en water. Een panoramisch beeld van blauwe lucht, witte wolken en water dat in een vervaging verdwijnt.
Qeimoy profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Qeimoy

Qeimoy is Conny Franssen. Autodidact in fotografie, tekenen, schilderen, en allerlei andere creatieve passies! Gek op abstract. Heerlijk om juweeltjes uit de alledaagse omringende wereld los te weken en tot een nieuw beeld te maken. Geweldig wat een toeschouwer erbij fantaseert! Maar ook de magie van de natuur boeit mij.
Ik wil jou als toeschouwer verrassen. Je energie en emoties beïnvloeden met een beeld. Met kleur. Met vormen. Met een sfeer. Met vrolijkheid, rust, dynamiek, kracht en kleur. Met werken vanuit het hart.

Alle werken van Qeimoy


Waarom je kiest voor Luchtspiegelingen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Luchtspiegelingen

Koop de foto Luchtspiegelingen van Qeimoy op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 575056
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
62 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.