Shop nu met 10% korting Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Lucious Lips

- Werkcode: 301865

IYAAN over Lucious Lips

Collage van Marijke Mulder. Verleidelijke lippen in een kleurrijk beeld van drie vrouwen. Ogen gesloten en het gezicht omsloten door lang haar. Popart. Herhaling van drie beelden die door de kleur elk een ander karakter krijgen. Werk dat geschikt is voor elk gewenst formaat.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor Lucious Lips op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Lucious Lips

Koop dit digital art werk Lucious Lips van IYAAN als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 301865

Shop nu met 10% korting
Nog 4 dagen en 18 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
118 106 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.