Luxe Verlaten Boerderij.

- Werkcode: 960 801

Roman Robroek over Luxe Verlaten Boerderij.

Deze foto heb ik exclusief voor Werk aan de Muur gemaakt en in het bijzonder voor het feestelijke feit dat Werk aan de Muur 10 jaar bestaat! De foto heb ik gemaakt in de omgeving van Puglia in Zuid Italië. Een van de fijnste regio’s van het land waar ik tot nu toe geweest ben, vooral vanwege de bijzonder prettige sfeer die er heerst. Gemoedelijk, vriendelijk en behulpzaam. De ruimte die je ziet is een verlaten boerderij. Ik heb veel verlaten boerderijen in die omgeving gezien, maar geen was er zo mooi als deze. Deze was net een beetje mooier gedecoreerd, en zag er net wat luxer uit dan de rest.

Dat is ook mijn relatie / gevoel bij Werk aan de Muur. In een hele fijne sfeer samenwerken, en net een beetje anders / beter (vind ik) dan de rest.
Roman Robroek profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Roman Robroek

Roman Robroek is een fotograaf die verlaten gebouwen over de hele wereld fotografeert. Hij is in het bijzonder gericht op het maken van verbluffende foto's van verlaten locaties, rijk aan verwondering, mysterie en onbeantwoorde vragen.

Alle werken van Roman Robroek


Meer weten over Roman Robroek?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Luxe Verlaten Boerderij. op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Luxe Verlaten Boerderij.

Koop de foto Luxe Verlaten Boerderij. van Roman Robroek op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 960 801
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
122,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden

Dit werk is exclusief verkrijgbaar bij Werk aan de Muur Door vakmensen speciaal voor jou op maat gemaakt