Een Werk aan de Muur shop

MAASTRICHT - MESTREECH AW BRÖGK

- Werkcode: 260 963

IYAAN over MAASTRICHT - MESTREECH AW BRÖGK

Aw Brögk Mestreech. Maastricht, de stad van het goede leven en het Carnaval. De Sint Servaesbrug verbindt het stadscentrum met Wijck of Wieck. De avond valt en het begint te sneeuwen. Een stadsgezicht, collage van zeefdruk en aquarel. De tekst <Aw Brögk> danst feestelijk in de lucht. Een werk van Marijke Mulder.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor MAASTRICHT - MESTREECH AW BRÖGK op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

MAASTRICHT - MESTREECH AW BRÖGK

Koop de illustratie MAASTRICHT - MESTREECH AW BRÖGK van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 260 963
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
98,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.