Madeliefje van Harry Stok

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 446466
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
85 gratis verzending!

Omschrijving

Toen ik deze opname maakte in een grasveld februari j.l. had ik nog geen idee wat ik er enige tijd later mee zou doen. Bepaalde gebeurtenissen later die week zouden grote invloed hebben op het ontstaan van dit beeld.

Gezien dat dit kleine bloemetje alleen stond in een groot veld komt overeen met wat je als individu kunt doen om je in deze wazige wereld overeind te houden en jezelf te kunnen blijven zijn.

Over Harry Stok

Harry Stok profielfotoFreelance fotograaf en digitale artiest, maak graag landschappen, maar ook digitale art, en gebruikt hiervoor dan ook verschillende technieken. Van Photoshop tot Art Rage Pro wordt gebruikt gemaakt om geschoten beelden te modificeren.
Begonnen in het analoge tijdperk als vijftienjarige, in die tijd ook schriftelijk de fotovakschool gedaan als allround fotograaf.
Bezit een Nikon D5300 camera. En de volgende lenzen: Tamron zoom 18-200 mm macro f/3.5 Nikkor zoom 70-300 mm f/3.5 set macro ringen 12,24,36 mm .
Als software gebruik ik veel: Photoshop CC, Nik filters, actionscripting, ArtRage pro, FXHome Pro, Photo Pro (green screen), Affinity Photo Designer.

Alle werken