Een Werk aan de Muur shop

Magische Paddestoel

- Werkcode: 945 814

Seraina Vollmar over Magische Paddestoel

Wandelend door het woud, zijn de meest normale schimmels de prachtigste vormen om in je op te nemen. Ze krijgen plots een magisch tintje vanuit een ander perspectief.
Seraina Vollmar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Seraina Vollmar

Door mijn kijk op de wereld, licht ik vanuit andere perspectieven (de kleine) dingen uit. Ik hoop daarmee dat jij je weer kan verwonderen over over de kleine dingen in onze wereld. Deze echtheid leg ik vast zonder creatieve filters. We zetten immers al zoveel naar onze eigen hand.

Sinds mijn 10e ben ik hiermee in de weer. Met 'kostbare' compact camera inclusief SUPERMACRO-functie, naar Bridge- en Spiegelreflexcamera, tot hedendagen de Fujifilm systeemcamera waar ik lang naar heb uitgekeken. Mijn favoriete 'allround' Canon-lens 35mm MACRO gaat nog altijd mee op pad.

Sinds een aantal jaar, wandel ik samen door het leven. Je zal zo af en toe ook een prachtig exemplaar van hem in de webshop kunnen verwachten ;). Hij heeft het!!

Alle werken van Seraina Vollmar


Waarom je kiest voor Magische Paddestoel als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Magische Paddestoel

Koop de foto Magische Paddestoel van Seraina Vollmar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 945 814
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
65 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.