Magnolia met witte muren op achtergrond | natuur in Kopenhagen

Werkcode: 1 017 276 Kopieer de werkcode

Karijn | Fine art Natuur en Reis Fotografie profielfoto Bloesem zijn mooie roze bloemen. pastelkleuren in het voorjaar. Magnolia of ook wel de beverboom genoemd. Witte roze bloemen. Pastel kleuren in de natuur.

Botanische fotografie, gedetailleerde tekening van planten in de natuur. Creatieve botanische groene kunst voor aan de muur. Fotografiekunst om elke dag van te genieten. Scandinavische interieur design. Groene planten geven sfeer en warme.
fine art macrofotografie van de natuur. Groene bladeren met mooie bladnerven. Kleurijke bloemen maken de wereld vrolijk. Varen geven liefde. Voorjaarsbloemen zijn de mooiste. de rhododendron bloeit maar 3 weekjes maar daarna ontstaat er een prachtige groene struik. Tulpen in de tuin.
Groene en roze kleuren. Een groene plant in het zonlicht, landelijke stijl macrofoto.
Groene varens staan symbool voor: 'Rust, Ontwaken, Beweging, Kracht, Groei, en Positieve verandering'.
Groene plantjes in huis of in de tuin. Botanische kunst past vooral bij bohemian style in jouw interieur of op kantoor.

Architectuur in Kopenhagen. Een grote stad vol met kleurrijke gebouwen. Details in deurknoppen. Houten kozijnen. Vele ramen en gekleurde deuren.
Een stad waar je in kan verdwalen in de vele woonwijken. Moderne kleine cafeetjes. Vele groene parken en museums.
De gezellige stad vol met cultuur. Vintage stijlen vind je overal terug. moderne stijlvolle fashion. Kleine straatjes, mooie bruggen over kanalen die de verschillende woonwijken verbinden. In het voorjaar bloeien overal bloesems. In de zomer gezellige terrasjes.

Dit werk wordt aangeboden door Karijn | Fine art Natuur en Reis Fotografie

Fine art fotografie. Fotografie vanuit mijn Hart. Verhalen verteller. Introvert. 

Liefde om mij heen. Zoveel moois. Zoveel liefs. Maakt mijn hart blij

♥ Karijn ♥

Meer weten over Karijn | Fine art Natuur en Reis Fotografie?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.696 klanten geven ons een 4,7 / 5

Cor
Nederland
5 / 5

Fantastisch
Een geweldige zaak, met heel veel verschillende schilderijen, op canvas, ook het verzenden geef ik een 10 met griffel, kan niet beter qua iets kopen daar, doen...

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2020
Mark
Nederland
5 / 5

Helemaal goed!
Mooie kwaliteit print qua kleuren. Heel mooi ingelijst in plexiglas... ik ben helemaal blij.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2019
Fam. Bron
Nederland
4.5 / 5

We zijn heel tevreden over Werk aan de Muur! Het bestellen ging makkelijk, een aanpassing van het formaat van de afbeelding ging in overleg en op vragen via de mail werd heel snel gereageerd. En niet onbelangrijk; het resultaat is prachtig!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Centrum van Alphen
Nederland
5 / 5

Mooie print, mooi ingelijst en zorgvuldig ingepakt. Precies zoals de slogan zegt: Origineler dan Ikea en goedkoper dan de gallery.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in augustus 2018
Bimvos
Nederland
4 / 5

Adembenemend
Voor de 2e keer een aankoop gedaan en de kwaliteit is prima, keurig verpakt en een prettig contact met de betreffende medewerker/ster. Jammer dat ze nooit aanbiedingen hebben of sale bijvoorbeeld. Ik mis het dat je geen account kan aanmaken want nu bouw je ook geen bestel historie op en moet je telkens maten e.d. van de gekochte kunstwerken op gaan zoeken.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in september 2021
Frank
Nederland
5 / 5

Service die je bij een 5sterren hotel verwacht
Nadat helaas mijn aluminium kunstwerk kapot aankwam ben ik binnen 10 min terug gemaild. Alles werd geregeld. Er werd direct een nieuw kunstwerk gemaakt en het mail verkeer was erg vriendelijk en behulpzaam. Na het vragen wat ik met het kapotte kunstwerk kan doen, werd me geadviseerd om het eventueel aan een non profit organisatie te geven. Die zijn hier vaak erg blij mee. Dit vind ik ook een mooi initiatief in plaats van het weg te laten gooien. Al met al zou ik iedereen willen aanraden om hier zijn kunstwerk te kopen vooral omdat de service (als er iets mis gaat) gewoon subliem is.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Joke Schuller
Nederland
5 / 5

Bestelling op canvas keurig geleverd gekregen. Ziet er prachtig uit.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in februari 2019
Sandra
Nederland
4.5 / 5

Super kwaliteit
Voor de 2e keer een schilderij besteld,zeer mooie kwaliteit

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Yvonne
Nederland
5 / 5

super service ,en erg meedenkend.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in oktober 2017
Maria
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Marjolijn
Nederland
5 / 5

Erg mooie kwaliteit, wel vrij duur.
We hebben een akoestisch paneel besteld en zijn daar erg blij mee. De service is ook goed (we hadden eerst een zwart frame besteld, maar op basis van de kleur van het doek werd ons vervolgens aangeraden om een andere kleur frame te bestellen). Erg prettig dat er zo met ons is meegedacht. Het is vervolgens snel geleverd en eenvoudig en snel in elkaar te zetten! We zijn erg blij met ons schilderij. Al met al vinden we het alsnog best wel veel geld voor wat je krijgt, maar het was het wel waard!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2023
Fred
Nederland
5 / 5

Bedrijf heeft een grote collectie en alle mogelijke maten. Met de app krijg je een goed beeld vooraf hoe het geselecteerde werk op je muur uitkomt. Zeer klantvriendelijk, dit kunnen ervaren in het vervroegen van de leverdatum en assistentie na levering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2017

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit bloemen kunstwerk Magnolia met witte muren op achtergrond | natuur in Kopenhagen van Karijn | Fine art Natuur en Reis Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
108,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden