Magnoliabloemen in knop

van Arja Schrijver Fotografie

Magnoliabloemen in knop van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280434
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Als in het voorjaar de eerste knoppen weer aan de bomen komen en het eerste groen zich weer laat zien, is het altijd weer genieten. De magnolia is een van de bomen waar je de ontwikkeling van de bloemen heel mooi kunt zien. Ik heb ze gefotografeerd terwijl de knoppen nog net niet open waren. De roze knoppen steken mooi af tegen de donkere, bijna dreigende lucht. Ik vind dat altijd zo'n mooi gezicht in de lente: de combinatie van roze voorjaarsbloemen en onweersluchten op buiige dagen.

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken