Magnoliabloemen in knop

- Werkcode: 280 434

Arja Schrijver Fotografie over Magnoliabloemen in knop

Als in het voorjaar de eerste knoppen weer aan de bomen komen en het eerste groen zich weer laat zien, is het altijd weer genieten. De magnolia is een van de bomen waar je de ontwikkeling van de bloemen heel mooi kunt zien. Ik heb ze gefotografeerd terwijl de knoppen nog net niet open waren. De roze knoppen steken mooi af tegen de donkere, bijna dreigende lucht. Ik vind dat altijd zo'n mooi gezicht in de lente: de combinatie van roze voorjaarsbloemen en onweersluchten op buiige dagen.
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Magnoliabloemen in knop op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Magnoliabloemen in knop

Koop de foto Magnoliabloemen in knop van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 434
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden