Een Werk aan de Muur shop

Man by the Sea bij Esbjerg in Denemarken (zwart-wit)

- Werkcode: 7936

Evert Jan Luchies over Man by the Sea bij Esbjerg in Denemarken (zwart-wit)

Landschap in Denemarken. Toeristen poseren bij het standbeeld "Man by the Sea" gesitueerd op de dijk aan de Noordzee bij de stad Esbjerg in Denemarken. De foto is gemaakt in de Zomer van 2008. Uitvoering in zwart-wit.
Evert Jan Luchies profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Evert Jan Luchies

1968. Woont aan de rand van de mooiste stad van Nederland. Werkt aan de grenzen van het weten. Fotografeert regelmatig sinds 2000, het liefst met een statief en zeeën van tijd. Maakt 1000 foto's om 950 foto's te verwijderen. Kampeert, onder het motto van "een vakantie zonder zee en strand, is geen vakantie". Rijdt Saab, drinkt zwarte Koffie. Voormalig Canon adept. Fotografeert nu met Fujifilm X series.

Alle werken van Evert Jan Luchies


Waarom je kiest voor Man by the Sea bij Esbjerg in Denemarken (zwart-wit) als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Man by the Sea bij Esbjerg in Denemarken (zwart-wit)

Koop dit digital art werk Man by the Sea bij Esbjerg in Denemarken (zwart-wit) van Evert Jan Luchies als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 7936
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.