Mandala, spirograaf met bruintinten van Rietje Bulthuis

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 161118
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

Mandala, spirograaf met bruintinten. Digitale kunst. Zachte lijnen. Stervorm.
Een caleidoscoop is een koker met veelhoekige spiegels. Het ene uiteinde bevat kralen of andere gekleurde voorwerpen. Het andere uiteinde van de buis heeft een opening. waar je door kunt kijken. Twee spiegels staan onder een flauwe hoek ten opzichte van de as van de koker in de lengterichting. Het uiteinde richt je naar het licht voor het mooiste effect.
Door de reflecties ontstaat een mooi, symmetrisch mandala-achtig patroon, dat je door het schudden van de koker kunt veranderen.
Ook in andere kleuren verkrijgbaar. Veel meer mandala's in mijn album 'mandala'.
Tip: kies er 3 en stel zelf een uniek drieluik samen!
Ook heel bijzonder en trendy als ronde print.

Dit werk wordt aangeboden door Rietje Bulthuis

Rietje Bulthuis profielfotoIk fotografeer graag natuur en landschappen. Reizen is mijn passie. Mijn reisfoto's zijn puur en natuurlijk. Daarnaast vind ik het leuk om creatieve effecten toe te voegen, of nieuwe ontwerpen te maken, zo ontstaat digitale kunst. Ook kunst- en cultuuruitingen in andere landen hebben mijn belangstelling. Ik heb in mijn shop veel albums aangemaakt: panoramafoto's, landschappen, dieren, mensen, bloemen, diverse landen, boeddha's en nog veel meer. Er is ook een album met mijn favorieten. Naast fotografie houd ik me bezig met beeldhouwen en voorheen ook met schilderen. Mijn andere werk is te zien op http://www.rietjebulthuis.nl Wil je een foto downloaden? Dat kan, ik bied mijn foto's aan op: http://www.istockphoto.com/nl/portfolio/rbulthuis. Hier vind je ook andere foto's die minder geschikt zijn als afbeelding aan de muur.

Alle werken