Een Werk aan de Muur shop

Manga - Dream Sweet

- Werkcode: 981 157

IYAAN over Manga - Dream Sweet

Een illustratie in manga-stijl . Een meisjesdroom. De grote ogen en rode lippen. Het perfecte plaatje. Een heldin, een alleskunner. Zo weggelopen uit een stripverhaal. Zoete, zachte kleuren, strakke lijnen en kinderlijk getekende bloemen en vruchten. Een feest voor het oog.
IYAAN profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door IYAAN

In de shop IYAAN vind je origineel werk met een luchtig karakter, met humor en met een duidelijk herkenbare signatuur. Deze collectie bestaat uit digitaal werk: (bewerkte) foto's van schilderijen en digitaal vervaardigde schilderijen en tekeningen en patronen. IYAAN woont en werkt in Frankrijk. En dat zie je! Het heldere licht en de heldere kleuren zijn volop aanwezig. Aan jou de keuze voor een bijzondere print. Kies daarvoor uit het ruime aanbod qua formaat en materiaal. Veel plezier ermee!

Alle werken van IYAAN


Waarom je kiest voor Manga - Dream Sweet op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Manga - Dream Sweet

Koop de illustratie Manga - Dream Sweet van IYAAN op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 981 157
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
267 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.