Een Werk aan de Muur shop

Manhattan aan de Maas

- Werkcode: 34626

Paul Kampman over Manhattan aan de Maas

De skyline van Rotterdam gefotografeerd vanaf de Westerkade, met v.l.n.r. de Erasmusbrug, in de volksmond ' de Zwaan' genoemd. De Maastoren van Odile Decq Benoit Cornette. Toren op Zuid van Renzo Piano. De Rotterdam van Rem Koolhaas. Las Palmas van Benthem en Crouwel. New Orleans, ontworpen door Alvaro Siza. Het World Port Center, architect Sir Norman Foster. Montevideo van architectenbureau Mecanoo (Francine Houben). En als laatste helemaal rechts het voormalige kantoor van de Holland Amerika Lijn (HAL), nu hotel New York.
Paul Kampman profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Paul Kampman

Gepassioneerd (beroeps) fotograaf. Ik ben sinds 1990 woonachtig in Rotterdam, de stad die bruist en leeft en waar altijd gebouwd wordt. Voor iemand die van architectuur houdt, is dit natuurlijk de beste omgeving. In mijn shop zul je dan ook veel foto's tegenkomen van de Rotterdamse architectuur in al haar facetten. Sommige gemaakt tijdens de blue hours, andere op dagen dat er prachtige Hollandse luchten te zien zijn. Daarnaast maak ik graag portretten van bloemen, zoals ik het zelf noem. Foto's die je laten zien hoe mooi bloemen zijn, zeker als je er heel goed naar kijkt.

Alle werken van Paul Kampman


Waarom je kiest voor Manhattan aan de Maas op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Manhattan aan de Maas

Koop de foto Manhattan aan de Maas van Paul Kampman op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 34626
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.