Een Werk aan de Muur shop

Marten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen

- Werkcode: 1 001 222

Ruben van Gogh - smartphoneart over Marten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen

Marten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen. Digitale collage van een leegstaande kamer en het dubbelportret van Rembrandt van Rijn van Marten Soolmans en Oopjen Coppit.

De lichtinval projecteert de ramen als een soort omgekeerde schaduw op de vloer, waardoor te midden van deze armoedige ruimte toch nog een sfeer van grandeur ontstaat.

Juist omdat een Rembrandt tegenwoordig onbetaalbaar is, heb ik mijn serie met Marten en Oopjen permanent in de aanbieding, onder het mom van: iedereen een eigen Rembrandt!

Dit kunstwerk maakt deel uit van mijn serie Empty Livings, waarbij ik leegstaande ruimtes door het raam fotografeer en van nieuwe bewoners uit verleden of toekomst voorzie.

Kunst à la Rembrandt à la Van Gogh - maar dan betaalbaar.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Marten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Marten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen

Koop de collageMarten en Oopjen bezichtigen nieuw onderkomen van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 001 222
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
81 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.