Een Werk aan de Muur shop

Marten en Oopjen's nieuwe keuken

- Werkcode: 843815

Ruben van Gogh - smartphoneart over Marten en Oopjen's nieuwe keuken

Digitale aquarel van een nieuwe keuken met Rembrandt's Marten Soolmans en Oopjen Coppit erin. Rechtstreeks van de toonzaal in het Rijksmuseum te Amsterdam naar een sobere keuken in een achterstandswijk van Utrecht geplaatst.

Het matte interieur met het zwarte keukenblok past wonderwel bij de barokke kledij van het pas gehuwde stel., in deze grafische representatie van het Nederlandse televisieprogramma Steenrijk Straatarm.

Vanwege de exorbitante prijs die voor de twee schilderijen van Marten en Oopjen is betaald, probeer ik ze af en toe in wat beter betaalbare omgevingen te plaatsen en voor iedereen beschikbaar te maken.

Ook jij hebt recht op een Marten en Oopjen!
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Marten en Oopjen's nieuwe keuken op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Marten en Oopjen's nieuwe keuken

Koop dit digital art werk Marten en Oopjen's nieuwe keuken van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 843815
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
196 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.