Medieval Casle 02-HMS

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 606726
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

Medieval Casle 02-HMS:Kastelen zijn middeleeuwse gebouwen die verdedigingshuizen waren voor machtige mensen. Ze kunnen gemaakt zijn van hout, steen of baksteen, en sommige werden honderden jaren gebruikt. Duizenden kastelen werden gebouwd in heel Europa, het Midden-Oosten en Japan met verschillende ontwerpstijlen. Tegenwoordig zijn de meeste kastelen ruïnes en velen zijn populaire toeristische attracties.

In Engeland en Wales werden de kastelen voor het eerst in dienst genomen door de binnenvallende Noormannen onder leiding van hertog William in 1066. Ze vormden een basis voor troepen om de omgeving te controleren en hielpen de eigenaar van het kasteel na verloop van tijd bij het beheer van hun land. Kastelen zijn ontworpen om indrukwekkend te zijn: hun enorme verdediging weerhield aanvallers en toonde de kracht van de eigenaar.

Enkele troepen in een kasteel konden zich verdedigen tegen een veel groter leger. De meest gebruikelijke methode om een ​​kasteel in te nemen is om het te belegeren of te bestormen. Elk had problemen. Een kasteel bestormen zou veel van de aanvallers doden, maar een belegering zou lang duren. Beide methoden faalden soms.

Over H.m. Soetens

H.m. Soetens profielfotoBen iemand die graag de natuur in gaat om landschappen, dieren, gebouwen te Fotograferen.De laatste tijd ben ik verder gegaan richting de digitale kunst. En ontwerp ik ook posters, flyers, enzovoort op zazzle. Als HMSposter. Ik heb hier ook een tweede shop waar mijn fotografie te zien is . Zie link hmsfotografie.

Alle werken