Meeldauwlieveheersbeestje

- Werkcode: 280 184

Arja Schrijver Fotografie over Meeldauwlieveheersbeestje

Wat een leuke verrassing was het toen ik dit kleine beestje ineens in het oog kreeg. Ik was foto’s aan het nemen in het bos en wilde eigenlijk de hyacinth erachter fotograferen. Maar tijdens het scherpstellen zag ik eerst een blad waar een prachtig lieveheersbeestje aan hing. Het is alleen geen 'gewoon' lieveheersbeestje zoals je die vaker ziet, met een zwart lijfje, rode vleugels en zwarte stippen. Het diertje op de foto is een meeldauwlieveheersbeestje en deze heeft een oranjekleurig lijfje. Ook de vleugels zijn oranje, met witte stippen. Hij heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij meeldauw eet, een plantenschimmel. Leuk om dit insect eens voor mijn lens te krijgen!
Arja Schrijver Fotografie profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Ik maak graag foto’s van de natuur, van kleurrijke bloemen tot de uitgestrekte landschappen van Schotland en Noorwegen. Foto's van Europese steden vind je ook in mijn shop. Wat voor foto's het ook zijn, ik creëer ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

Alle werken van Arja Schrijver Fotografie


Meer weten over Arja Schrijver Fotografie?
Lees het verhaal achter de beeldmaker!


Waarom je kiest voor Meeldauwlieveheersbeestje op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meeldauwlieveheersbeestje

Koop de foto Meeldauwlieveheersbeestje van Arja Schrijver Fotografie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280 184
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
135,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden