Meeldauwlieveheersbeestje

van Arja Schrijver Fotografie

Meeldauwlieveheersbeestje van Arja Schrijver Fotografie

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 280184
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
123 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

Wat een leuke verrassing was het toen ik dit kleine beestje ineens in het oog kreeg. Ik was foto’s aan het nemen in het bos en wilde eigenlijk de hyacinth erachter fotograferen. Maar tijdens het scherpstellen zag ik eerst een blad waar een prachtig lieveheersbeestje aan hing. Het is alleen geen 'gewoon' lieveheersbeestje zoals je die vaker ziet, met een zwart lijfje, rode vleugels en zwarte stippen. Het diertje op de foto is een meeldauwlieveheersbeestje en deze heeft een oranjekleurig lijfje. Ook de vleugels zijn oranje, met witte stippen. Hij heeft zijn naam te danken aan het feit dat hij meeldauw eet, een plantenschimmel. Leuk om dit insect eens voor mijn lens te krijgen!

Dit werk wordt aangeboden door Arja Schrijver Fotografie

Arja Schrijver Fotografie profielfotoDe meeste foto’s die ik maak, zijn eenvoudige en serene foto’s van de natuur, van de kleinste details van bloemen tot eindeloze landschappen. Die laatste fotografeer ik vaak op reis, als mijn man en ik samen op een motor door Europa trekken. Maar ik heb een brede interesse, dus nostalgische foto’s van Parijs of zwart-wit foto’s van abstracte objecten vind je ook bij mij. Wat voor foto het ook is, ik maak ze met het idee dat ze echt sfeer toevoegen aan je huis of werkplek.

https://www.arjaschrijver.nl

Alle werken