Meelmolen De Herder, Medemblik

van Digital Art Nederland

Meelmolen De Herder, Medemblik van Digital Art Nederland

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 760542
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
52 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 10 werkdagen

Omschrijving

De Herder is een achtkante, met riet gedekte stellingmolen met de functie als meelmolen en staat in Medemblik. Het is een bovenkruier en heeft twee koppel maalstenen. Tot 1947 stond op dezelfde plek een eerdere molen, deze is toen afgebroken omdat hij allang niet meer werkte en niet meer nodig was.

In de molen zelf vind je een winkeltje en kun je verschillende soorten meel kopen, en het eigen Westfriese bier. Het Poorthuisje ervoor dient als theehuis, waar je o.a. appelgebak, broodjes, tosti’s, koffie, thee, fris en het Westfriese bier ‘Klap van de Herder’ kunt bestellen. Het heeft een heerlijk terras met een mooi uitzicht op de molen.

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland profielfotoDigital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden met koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's.

Alle werken