Megagrote foto van skyline van Den Haag (2)

- Werkcode: 440 630

Rob IJsselstein over Megagrote foto van skyline van Den Haag (2)

Deze foto van de skyline van Den Haag is meer dan 96 MP groot. Groot genoeg voor een afdruk van meerdere meters! De foto is genomen vanaf de brug van het Korte Voorhout naar de Koningskade. Half januari om half 6 een half uur na zonsondergang zijn de kantoorlichten aan, terwijl het nog niet helemaal donker is. Het einde van het blauwe uurtje. De langere sluitertijd maakt de reflecties mooier, en laat bewegende mensen verdwijnen. Fiets- en autolichten laten sporen na.
Rob IJsselstein profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Rob IJsselstein

Landschappen en stadsgezichten zijn mijn meest geliefde onderwerpen. Daarbij zoek ik naar schoonheid in het beeld; dat kan komen van elk van compositionele elementen als lijnen, vormen, ritmes, licht/donker, kleurencombinaties. Voor mij is een foto geslaagd, als ik hem ophang aan de muur en er maandenlang van kan genieten zonder dat er irritaties over onvolkomenheden ontstaan. Onderwerpen vind ik meestal buiten, in de natuur of in de stad. Op de vele reizen, die ik maak, maar ook vlak bij de deur. Mijn foto's zijn regelmatig gepubliceerd in dagbladen en tijdschriften. Ook zijn foto's te zien geweest in meerdere exposities in de Alphense regio. Heel veel geleerd heb ik in de drie jaar (2007 tot 2010), die ik in de Verenigde Staten heb gewoond, gewerkt en gefotografeerd. Inmiddels heb ik twee fotoboeken uitgegeven met foto's van Alphen aan den Rijn, waar ik woon.

Alle werken van Rob IJsselstein


Waarom je kiest voor Megagrote foto van skyline van Den Haag (2) op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Megagrote foto van skyline van Den Haag (2)

Koop de foto Megagrote foto van skyline van Den Haag (2) van Rob IJsselstein op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 440 630
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
162,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden