Meisje Zwemt Onder Water

van Jan Keteleer

Meisje Zwemt Onder Water van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 910550
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
568 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

Het schilderij van een meisje dat onder water zwemt is een uitstekend voorbeeld van een kunstwerk dat de schoonheid van de zee verbeeldt. De kunstenaar, Jan Keteleer, heeft met energieke penseelstreken een moment van rust onder water vastgelegd. Hij gebruikt een gedurfd kleurenpalet om de glinsteringen van het licht aan de oppervlakte vast te leggen. Het schilderij is geliefd bij kunstliefhebbers vanwege de eenvoud, de heldere kleuren en de voyeuristische stijl. Het kan zowel ingelijst als niet ingelijst worden. Het is een prachtig schilderij dat de emotie vastlegt van een meisje dat aan het zwemmen is.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken