Shop nu met 10% korting Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Meisje duikt in de zee met bikini

- Werkcode: 858010

Jan Keteleer over Meisje duikt in de zee met bikini

Een schilderij van een duikend meisje is een interessant onderwerp dat in de jaren vijftig populair was en in de loop der jaren opnieuw aan populariteit heeft gewonnen. Het onderwerp zelf heeft niets met duiken te maken, maar een duikend meisje brengt de sfeer van de zomer op een nostalgische manier. Het onderwerp is voor de meeste mensen heel intrigerend en het schilderij zelf is heel aansprekend. Veel verschillende soorten onderwerpen kunnen worden gebruikt in een schilderij van de zee, zoals schelpen, bloemen, windmolens, of zelfs een schilderij van een zeemeermin.

Schilderijen van een vrouw liggend op een strand met een boeket wilde bloemen in haar armen of zelfs het schilderen van een meisje in bikini op een klif met de zonsondergang achter haar. De keuzes voor retro schilderijen zijn bijna eindeloos en elk vertegenwoordigt een andere periode in de geschiedenis.

Schilderijen van een meisje dat in de zee duikt en een bikini draagt zijn zeer populair onder mensen van alle leeftijden op elk moment van het jaar. De zomer is het meest populaire seizoen voor dit soort schilderijen omdat veel meisjes graag gaan zonnen onder de zon.

Copyright
Jan Keteleer
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Meisje duikt in de zee met bikini op HD Metal

  • Prima verpakt, super ophangsysteem en resultaat is geweldig!
  • Haarscherpe afdrukken
  • Modern zwevend effect met blind ophangsysteem
  • Vochtbestendig materiaal

Meisje duikt in de zee met bikini

Koop dit schilderij Meisje duikt in de zee met bikini van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858010

Shop nu met 10% korting
Nog 2 dagen en 0 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
HD Metal (Staal)
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
360 324 Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.