Meisje duikt in de zee met bikini

van Jan Keteleer

Meisje duikt in de zee met bikini van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 858010

Profiteer alleen vandaag van 10% Cyber Monday korting op de gehele collectie!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
358 322 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen
10% korting verrekend!

Omschrijving

Een schilderij van een duikend meisje is een interessant onderwerp dat in de jaren vijftig populair was en in de loop der jaren opnieuw aan populariteit heeft gewonnen. Het onderwerp zelf heeft niets met duiken te maken, maar een duikend meisje brengt de sfeer van de zomer op een nostalgische manier. Het onderwerp is voor de meeste mensen heel intrigerend en het schilderij zelf is heel aansprekend. Veel verschillende soorten onderwerpen kunnen worden gebruikt in een schilderij van de zee, zoals schelpen, bloemen, windmolens, of zelfs een schilderij van een zeemeermin.

Schilderijen van een vrouw liggend op een strand met een boeket wilde bloemen in haar armen of zelfs het schilderen van een meisje in bikini op een klif met de zonsondergang achter haar. De keuzes voor retro schilderijen zijn bijna eindeloos en elk vertegenwoordigt een andere periode in de geschiedenis.

Schilderijen van een meisje dat in de zee duikt en een bikini draagt zijn zeer populair onder mensen van alle leeftijden op elk moment van het jaar. De zomer is het meest populaire seizoen voor dit soort schilderijen omdat veel meisjes graag gaan zonnen onder de zon.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken