Een Werk aan de Muur shop

Meisje duikt in het water IV

- Werkcode: 928412

Jan Keteleer over Meisje duikt in het water IV

De kunst van Jan Keteleer is een goed voorbeeld van fotorealisme. Hij staat bekend om het schilderen van eenzame figuren, vaak in zwembaden, en staat bekend om zijn realisme en kleurrijke palet. De afbeelding van een jong meisje dat in het water duikt in het midden van het doek is opvallend en hypnotiserend.

De fotorealistische schilderijen van Jan Keteleer zijn zeer gedetailleerd en bevatten een sterk gevoel voor dramatiek. De fotograaf en kunstenaar gebruikt vaak felle kleuren om de essentie van het leven vast te leggen. Zijn onderwerpen, grotendeels vrouwen, zijn ondergedompeld in de zee, en ze zijn altijd volledig omgeven door de lakens. Zijn werk is gebaseerd op observatie en wordt als zeer evocatief beschouwd. Zijn portretten tonen een vrouw die in het water duikt of zwemt.

De schilderijen van Jan Keteleer vangen de kwetsbaarheid van het menselijk lichaam. De gewichtloosheid van de duikende figuur wordt gebruikt om de kwetsbaarheid van het menselijk leven uit te drukken. Hoewel water de basis is van het leven, is het een onbeduidend bestanddeel van een machtige kracht. Wij manipuleren water door het met een knop aan en uit te zetten, maar het water in Summer Diver wordt in wezen niet gehinderd door menselijk gezag. Het onderwerp lijkt kwetsbaar en blootgesteld in zowel de lucht als het water.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Meisje duikt in het water IV op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Meisje duikt in het water IV

Koop dit digital art werk Meisje duikt in het water IV van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 928412
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
246 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.