Meisje duikt in het water

Werkcode: 866 084 Kopieer de werkcode

Jan Keteleer profielfoto Meisje duiken in het water, zomer, of op een ander tijdstip is een opwindende, leuke, oogverblindende, en onvergetelijke ervaring. Het meisje dat in het water duikt is meer dan alleen de handeling van het spetteren in de oceaan. Het is het opwindende gevoel van onderwater te zijn, van "daar" te zijn. Duiken in het water is de perfecte ontsnapping uit ons hectische leven; het is een kans om met beide benen op de grond te staan en alle gekke dingen te vergeten, om het zachte deinen van de oceaangolven tegen de kust te voelen, om onbekende gebieden te verkennen met onze vrienden en geliefden, en het meest van alles om de uitgestrektheid van de wereld te ontdekken. Het is een kans om te ontsnappen aan de stress van alledag en meegesleept te worden door de puurheid van de natuur en de schoonheid van de zee.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Vanuit zijn interesses in zowel klassieke kunst als moderne / hedendaagse kunst werkt de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé) met verschillende stijlen. Oude kunst is een van zijn interesses, maar u kunt ook voorbeelden van zijn werk vinden in de pop art en het impressionisme. Als u door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vindt u prachtige natuurtaferelen, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten. De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: "Alle bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig kunt uitdrukken wat je wilt overbrengen".

Meer weten over Jan Keteleer?

Dit werk heeft nog geen beoordelingen.
3.684 klanten geven ons een 4,7 / 5

Willem Veldhoen Rensa Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Duidelijk overzicht van de werken Advisering op maat Prijs/kwaliteit prima in orde Deskundige en zeer vriendelijke medewerkers.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in juli 2018
Marleen Debuck (Leen) Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

Goede service, er was een fout en Direkt verholpen

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in maart 2023
Maria Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Supermooi
Om ons vakantiehuisje op te fleuren hebben we foto's op canvas laten printen. Vanwege Black Friday en de feestdagen duurde de levering wat langer dan gebruikelijk (werden we netjes over geïnformeerd) maar het resultaat was het wachten meer dan waard. Supermooie werken zijn het geworden. Alles degelijk verpakt om beschadigen te voorkomen.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2020
Nadia Graulus Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

We zijn SUPERBLIJ met de 4 artframedoeken die we bij Werk aan de Muur aankochten!??? Zo mooi! De doeken overtreffen echt onze verwachtingen! Inmiddels prijken ze fier op onze hal muur. Echte eye-catchers zijn het! We zijn ook heel erg tevreden over de bijstand van het vriendelijk personeel en hun geduld met al onze vragen. Ook een pluim voor de vriendelijke vervoerders die zich door het hondse weer (sneeuw) een weg baanden van Nederland naar België. Topbedrijf!

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in februari 2023
kobus heemskerk Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

(Translated by Google) Very wide choice. Super helpful with advice and recommendations. Clear information regarding the installation. (Original) Zeer ruime keus. Fantastisch geholpen met advies en aanbevelingen. Duidelijke informatie mbt de montage.

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in juni 2023
dorine van de Oever Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Wat een top service, en wat bieden ze snelle en goede oplossingen. Ook denken ze fijn en snel met je mee. Het zijn echt toppers

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in november 2022
jan Geverifieerde koper
Nederland
4 / 5

muur gaat meer leven , en het geeft toch rust .
We krijgen allerlei complimenten

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in november 2019
Kikkert Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

SUPER blij met onze aankoop bij Werken aan de Muur. Vlotte vriendelijke service met bijgeleverde foto's als eindresultaat

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in april 2019
Yvon Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooi doek en erg goede service
Vooral het vooraf meedenken mbt de dikte van het doek en bij passende lijst. Hebben wij als super service ervaren. Ook dat je een dag kon afspreken voor bezorgen zodat je thuis was. Is voor ons een reden jullie aan te bevelen en een goede beoordeling te geven.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in mei 2021
Karin Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Perfect
Nadat ik mijn bestelling geplaatst had werd er spontaan contact met me opgenomen met de vraag of dit echt de bedoeling was, of ik het goed gezien had, dankzij de goede tips is het precies zo geworden als ik wilde, zo fijn dat er meegedacht werd.!!! Dik tevreden.!!!

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in maart 2020
Hans Geverifieerde koper
Nederland
4.5 / 5

Zeer mooie kwaliteit
Werk aan de muur doet wat ze beloven. Echt mooie afdrukkwaliteit en ook degelijk uitgevoerd met perfect ophangsysteem. In ons geval een aluminium uitvoering.

Geverifieerde beoordeling van Kiyoh Besteld in januari 2022
Hettie Nepveu Geverifieerde koper
Nederland
5 / 5

Heel erg blij en tevreden met onze aanwinst

Geverifieerde beoordeling van Google Besteld in september 2023

Plus- en minpunten

  • Ragscherpe afdrukken
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout
  • Optioneel verkrijgbaar met baklijst
  • Geen akoestische werking
  • Niet verwisselbaar

Een klassiek en tijdloos materiaal

Kunst op canvas doet het goed aan elke wand, maar komt helemaal tot zijn recht in een klassieke inrichting. Om je canvas schilderij of foto op canvas nog meer karakter te geven kan je kiezen voor een afwerking met baklijst.

Canvas schilderijen en fotografische kunst op canvas van Werk aan de Muur worden geprint op spierwit polykatoen canvas doek van de hoogste kwaliteit. Het canvas doek wordt strak opgespannen over een houten frame van duurzaam PEFC-goedgekeurd hout.

Meer weten?

Meer over Canvas en de andere materialen vind je op:

Koop dit digital art kunstwerk Meisje duikt in het water van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en ArtFrame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Materiaal
Wat is dit?
Opties
Eigen maat…
191,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden