Meisje duikt in het water

van Jan Keteleer

Meisje duikt in het water van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866084
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Meisje duiken in het water, zomer, of op een ander tijdstip is een opwindende, leuke, oogverblindende, en onvergetelijke ervaring. Het meisje dat in het water duikt is meer dan alleen de handeling van het spetteren in de oceaan. Het is het opwindende gevoel van onderwater te zijn, van "daar" te zijn. Duiken in het water is de perfecte ontsnapping uit ons hectische leven; het is een kans om met beide benen op de grond te staan en alle gekke dingen te vergeten, om het zachte deinen van de oceaangolven tegen de kust te voelen, om onbekende gebieden te verkennen met onze vrienden en geliefden, en het meest van alles om de uitgestrektheid van de wereld te ontdekken. Het is een kans om te ontsnappen aan de stress van alledag en meegesleept te worden door de puurheid van de natuur en de schoonheid van de zee.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken