Meisje duikt in het water

van Jan Keteleer

Meisje duikt in het water van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 910551
Kies het materiaal Meer informatie
Acrylglas
Kies materiaal opties Speciale wens?
568 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 7 tot 8 werkdagen

Omschrijving

De actie van het springen in water heeft kunstenaars altijd gefascineerd, en dit werk van de kunstenaar bevriest die vreugde in een voyeuristische mijmering. De kunstenaar gebruikt acryl op doek om zijn onderwater schilderijen te maken, en deze maken allemaal deel uit van de premium collectie. Ongeacht het medium, de schilderijen zijn zeer realistisch, het vastleggen van het moment als het zich ontvouwt.
Het resultaat is een verbluffende onderwater scène. Dit prachtige stuk zal een vleugje kleur toevoegen aan elke kamer.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken