Een Werk aan de Muur shop

Meisje met selfie-stick en fazant

- Werkcode: 921802

Ruben van Gogh - smartphoneart over Meisje met selfie-stick en fazant

In een bonte collage van een schilderij en losse bomen staat een meisje met een selfie-stick, gadegeslagen door een fazant.
Het poserende meisje komt van een oude zwartwit-foto die ik in een kringloopwinkel vond en heb ingekleurd met AI. De achtergrond bestaat uit een herhaald detail van een anoniem schilderij en een gefotografeerde spar. De structuur van het schilderslinnen is goed zichtbaar en geeft het daardoor het aanzien van een surrealistisch schilderij.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Na iedere verkoop breng ik een wijziging aan in mijn werk, zo heb je altijd een unieke Van Gogh in huis! Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Meisje met selfie-stick en fazant als fotoprint

  • We zijn zeer tevreden over de kwaliteit. Het inkaderen hebben we overgelaten aan een plaatselijke handelaar omdat we een heel specifiek frame wensten.
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Dik fotopapier
  • Lijst de fotoprint zelf in

Meisje met selfie-stick en fazant

Koop de collageMeisje met selfie-stick en fazant van Ruben van Gogh - smartphoneart op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 921802
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
120 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.