Meisje zwemmend in de zee

van Jan Keteleer

Meisje zwemmend in de zee van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 866087
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
142 gratis verzending!

Omschrijving

Meisje zwemmen in de zee is heel romantisch. Voor mij is dat waar zomerherinneringen van gemaakt zijn. Toen ik jong was, zijn mijn zomerherinneringen dat mijn moeder en ik samen de zee gingen schilderen. Dat is tegenwoordig niet meer zo gemakkelijk als vroeger, maar ik geniet er nog steeds van omdat het me aan die dingen doet denken. Dus, als ik aan die oude herinneringen denk, Het water, een prachtig blauw, een zeer dromerige dag.

Copyright
Jan Keteleer

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken