Melkweg boven de Eiger in Zwitserland

- Werkcode: 655 351

Maurice Haak over Melkweg boven de Eiger in Zwitserland

Tijdens een heldere nacht in de Zwitserse bergen trok ik er vanuit Grindelwald op uit om op zo'n 1600 meter een foto van de sterrenhemel te maken. De Melkweg met het galactische centrum en enkele vallende sterren was goed zichtbaar boven de Eiger. Het aangelichte huisje op de voorgrond maakt de foto af.
Maurice Haak profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Maurice Haak

Als professioneel fotograaf richt ik me op portret- en eventfotografie. Hier op Werk aan de Muur bied ik vooral landschaps- en architectuurfoto's aan, met een speciale focus op nacht- en astrofotografie. Wil je dus een prachtige foto van de Melkweg aan de muur? Kijk eens bij mijn werk!

Naast sterrenfoto's maak ik ook veel beelden van Den Haag waar ik woon. Niet alleen van de binnenstad maar ook van het strand bij Scheveningen en Kijkduin, onder andere van zonsondergangen. Zoek je een specifieke foto van Den Haag, maar vind je die hier niet? In mijn archief heb ik nog veel meer beelden, dus neem gerust contact met me op!

Alle werken van Maurice Haak


Waarom je kiest voor Melkweg boven de Eiger in Zwitserland op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Melkweg boven de Eiger in Zwitserland

Koop de foto Melkweg boven de Eiger in Zwitserland van Maurice Haak op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 655 351
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
72,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden