Melkwegbrug in Purmerend

van Jan van der Knaap

Melkwegbrug in Purmerend van Jan van der Knaap

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 219628
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
92 gratis verzending!

Omschrijving

De Melkwegbrug is een eyecatcher waar je wel even aan moet wennen. De brug ligt over ligt over het Noord Hollandsch Kanaal en verbindt het oude stadscentrum van Purmerend met de nieuwe wijk Weidevenne. De brug is 12 meter hoog en is voorzien van een steile trap. Om de brug heen slingert echter een loop- en fietspad voor rijwielen en degenen die niet willen of kunnen traplopen. Die route is omgeven door duidelijke verlichting. Je moet er even aan wennen, maar uiteindelijk vond ik de brug wel mooi. De Melkwegbrug ligt in het verlengde van de Melkweg in Weidevenne en is opgeleverd in 2012.

Dit werk wordt aangeboden door Jan van der Knaap

Jan van der Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken