Een Werk aan de Muur shop

Memories of last Summer

- Werkcode: 1 072 952

Marije De Gans over Memories of last Summer

In onze tuin bloeien talloze bloemen. Zomer en winter is er altijd wel iets moois te ontdekken. Ik ben dan ook dikwijls met mijn macrolens tussen de planten te vinden.

Met mijn natuurfotografie probeer ik dikwijls een gevoel van rust over te brengen. Maar ook het gevoel van accepteren dat verandering onvermijdelijk is en alles op een heel eigen manier ook altijd weer in orde komt.

Bij dit werk heb ik bewust gekozen voor een bokeh-achtergrond door te spelen met de zon die door de bladeren van andere planten schijnt.

Wil je een vrolijke plaat aan de muur, geniet je van bloemen, of wil je een ruimte wat meer kleur en energie geven, dan is dit de juiste print voor jou.
Marije De Gans profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Marije De Gans

Marije De Gans is een fotograaf uit Groningen, die haar inspiratie vindt in de dagelijkse dingen in de natuur en in haar directe omgeving.

Alle werken van Marije De Gans


Waarom je kiest voor Memories of last Summer op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Memories of last Summer

Koop de foto Memories of last Summer van Marije De Gans op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 072 952
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
96,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.