Een Werk aan de Muur shop

Mercedes - Benz SSK710 1930

- Werkcode: 545140

Jan Keteleer over Mercedes - Benz SSK710 1930

De Mercedes-Benz SSK (W06) is een roadster die tussen 1928 en 1932 door de Duitse autofabrikant Mercedes-Benz is gebouwd. De naam is een afkorting van Super Sport Kurz, Duits voor "Super Sport Short", omdat het een korte wielbasisontwikkeling was van de Mercedes-Benz Modell S. De SSK was door zijn extreme prestaties en talrijke racesuccessen een van de meest gewaardeerde sportauto's van zijn tijd.
Jan Keteleer profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

WERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken van Jan Keteleer


Waarom je kiest voor Mercedes - Benz SSK710 1930 op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mercedes - Benz SSK710 1930

Koop dit schilderij Mercedes - Benz SSK710 1930 van Jan Keteleer als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 545140
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
181 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.