Mercedes 300 SL Gullwings

van Jan Keteleer

Mercedes 300 SL Gullwings van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742399
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
69 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes 300 SL Gullwings is de meest begeerde Mercedes onder autoverzamelaars en daarom ook de duurste. Als je deze Mercedes 300 SL Gullwings een keer in het echt ziet zul je er alles voor over hebben om er in te zitten, laat staan er in te rijden. Op dit schilderij heb ik hem afgebeeld in een gesloten versie. Meestal zie je de Mercedes 300 SL Gullwings met de deuren open, maar net als deze Mercedes ben ik wars van de invloed van anderen.

Dit schilderij van een Mercedes 300 SL Gullwings kan heel groot worden afgedrukt op verschillende materialen.

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken