Mercedes 770-K drie-kwart aanzicht van Jan Keteleer

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 742096

8% Hemelvaart korting
Nog 12 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
149 137 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes 770-K limousine uit 1938 was toen de auto waar wereldleiders de voorkeur aan gaven. Ferdinand Porsche ontwierp deze Mercedes 770-K limousine voordat hij zijn eigen merk oprichtte en de leiders van Duitsland waren er dol op. Aan het einde van de Tweede Wereldoorlog werd hij gebruikt door Amerikaanse generaals. De 1938 Mercedes 770-K limousine bestaat uit verschillende versies. Met off-road banden en zelfs met de achterwielen vervangen door rupsbanden.

Dit schilderij van een Mercedes 300 S Mercedes 770-K limousine uit 1938 kan zeer groot worden afgedrukt op verschillende materialen

Dit werk wordt aangeboden door Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken