Mercedes W196 Zilveren Pijl 1954 B&W

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 545145
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
136 gratis verzending!

Omschrijving

De Mercedes-Benz W 196 R, ontworpen voor het seizoen 1954, voldeed aan alle eisen van de nieuwe Grand Prix-formule die door het bestuursorgaan van de sport, de CSI (Commission Sportive Internationale), werd uitgevaardigd: een capaciteit van 750 cc met of 2500 cc zonder supercharger, vrije keuze van het gasmengsel, een race-afstand van 300 kilometer of een minimum van drie uur. De gestroomlijnde versie werd als eerste voltooid, omdat de Reims-race bij de start van het seizoen zeer hoge snelheden toeliet. Daarna was er ook nog een versie met onbedekte wielen.

Over Jan Keteleer

Jan Keteleer profielfotoWERK aan de MUUR presenteert het werk van de Belgische kunstenaar Jan Keteleer (JanKé). Oude kunst is een van zijn interesses, maar je kunt ook voorbeelden vinden van zijn werk in pop art en impressionisme.
Als je door het portfolio van Jan Keteleer bladert, vind je zowel prachtige natuurscènes, schilderachtige afbeeldingen van dieren of op pop art gebaseerde naakten.

De definitie van kunst die Jan Keteleer hanteert is: “Al de bestaande technieken zodanig beheersen dat je volledig uiting kan geven aan wat je wenst over te brengen”.

Alle werken