• Middeleeuws Pandhof van Jan vd Knaap thumbnail
  • Canvas thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas alternatief thumbnail
  • Canvas video thumbnail
Werkcode: 421965

Middeleeuws Pandhof

Koop dit werk op canvas, aluminium, Xpozer, (ingelijste) fotoprint of behang, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
79 gratis verzending!
Middeleeuws Pandhof van Jan vd Knaap

Dit werk in jouw (woon)kamer bekijken?

Gebruik onze app en hang een werk virtueel op in je eigen ruimte. Met de werkcode hang je elk werk eenvoudig virtueel op in onze Android, iPhone & iPad app. Meer over de werking van de app .

Download onze App in de AppStore Download onze App in de PlayStore

Omschrijving

Het Pandhof in Utrecht is een middeleeuwse kruisgang met binnentuin, gelegen tussen de Dom en het Academiegebouw. Het Pandhof is gebouwd tussen 1390-1440, en wordt onderhouden door vrijwilligers die in het groeiseizoen de vakken beplanten met onder meer kruiden. De fontein is een beeld van de schrijvende 14e-eeuwse Domkanunnik Hugo Wstinc. Om de tuin heen is een kruisgang uit de 15e eeuw. Het Pandhof is een rustpunt en is vrij toegangelijk vanaf het Domplein of vanaf Achter de Dom aan de andere kant.
Deze zwartwitfoto behoort tot de serie Moderne Geschiedenis. In mijn portfolio is ook een kleurenversie te vinden in de map Utrechtse stadsgezichten.

Over Jan vd Knaap

Jan vd Knaap profielfotoHallo! Leuk dat u hier kijkt! Ik ben Jan vd Knaap, fotograaf in Utrecht. Ik houd mij normaal bezig met onder meer portretfotografie, voor mens en dier, en geef workshops om het meeste uit de camera te halen. Maar in de tussentijd vul ik hier mijn account met foto's die ik mooi vind. Dat kan eigenlijk van alles zijn, variërend van seizoensfoto's tot macrofotografie, of abstract tot landschappen en locaties. Nederland is een mooi land en mooie foto's zijn overal te vinden. Of het nu in mijn woonplaats Utrecht is, of Amsterdam, Purmerend, Hoorn of Leiden, ik heb altijd mijn camera bij me en ik kom altijd weer thuis met nieuw werk. In de praktijk ben ik dus in heel Nederland werkzaam. Kijk eens in mijn portfolio voor mooi werk aan uw muur, en bezoek ook eens mijn website op https://www.candela-fotografie.nl! Met hartelijke groet, Jan vd Knaap, Utrecht

Alle werken