Een Werk aan de Muur shop

Migratie

- Werkcode: 1 051 442

Ruben van Gogh - smartphoneart over Migratie

Digitale grafiek van een bos waardoorheen een menigte trekt, Adam en Eva lijken de andere kant op te trekken. Intussen zwermen de trekvogels overlangs. Een fazant aanschouwt het geheel.

De basis van de achtergrond is een repeterend detail (een boom) van een schilderij, waardoor de structuur van het linnen nog te zien is. Daaroverheen zijn de overige figuren aangebracht: de contouren van een menigte, een afbeelding van Adam en Evan die het Paradijs verlaten en de contouren van een zwerm halsbandparkieten. Dit alles gadegeslagen door de fazant die vaker in mijn werk te vinden is en zowel de aanschouwen van het werk als het werk zelf aanschouwt en daarmee de vierde wand doorbreekt.

Bovenal is het een sfeervol werk met overdadig groen.
Ruben van Gogh - smartphoneart profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ruben van Gogh - smartphoneart

Klein van scherm, groots in uitvoering. Een Van Gogh aan de muur is niet zo duur!
Als smartphoneart-kunstenaar maak ik kunst op, en met, alleen mijn smartphone. Op basis van zelfgemaakte foto's of oude historische prenten en schilderijen creëer ik nieuwe, surrealistische werelden en popart-achtige foto-grafiek.

Alle werken van Ruben van Gogh - smartphoneart


Waarom je kiest voor Migratie op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Migratie

Koop dit digital art werk Migratie van Ruben van Gogh - smartphoneart als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 051 442
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
196,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.