Een Werk aan de Muur shop

Milky Water Fiery Sky

- Werkcode: 54 783

Martijn van der Nat over Milky Water Fiery Sky

Het contrast tussen het melkachtige water en het 'vuurwerk' in de lucht geeft een interessante mix aan deze opname. In combinatie met een uitgebalanceerde gecentreerde compositie is het een aantrekkelijk rustig en harmonieus beeld geworden. Door de extreem lange sluitertijd van 30 seconden, krijgt het water een melkachtig effect en wordt het glad. Alle beweging wordt verstild, zelfs de snel bewegende wolken in de lucht zijn een beetje bewogen in de opname. Dit geeft een mystiek en rustgevende sfeer aan het beeld.
Martijn van der Nat profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Martijn van der Nat

Naast mijn werk als grafisch vormgever fotografeer ik graag. Meestal landschappen & architectuur/stadsbeelden, veelal in en rondom Leiden. Mijn werk kenmerkt zich door minimalisme, kleurgebruik, compositie en sterke voorkeur voor dramatisch licht.

Alle werken van Martijn van der Nat


Waarom je kiest voor Milky Water Fiery Sky op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Milky Water Fiery Sky

Koop de foto Milky Water Fiery Sky van Martijn van der Nat op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 54 783
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
130,- Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.