Minimalisme met een boomstronk in het water

- Werkcode: 968 326

Mark Bolijn over Minimalisme met een boomstronk in het water

Sfeervolle minimalistische Fine-Art foto van een oude vergane boomstronk in het water. De boom is lang geleden vergaan en de resten ervan in het water zijn bedekt met mos.
De lange belichtingstijd van de foto creëert een glad en goed spiegelend wateroppervlak, waardoor alle aandacht uitgaat naar het onderwerp.
Deze boomstronk staat in het Verdronken Bos, een natuurreservaat in Tull en Het Waal in de provincie Utrecht.
Mark Bolijn profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Mark Bolijn

Natuurfotografie en reisfotografie. Twee vormen van fotografie die mij enorm aanspreken. Beiden zijn trouwens geweldig goed te combineren!
Ik vind het heerlijk om op zoek te gaan naar de soms wat onbekendere, maar speciale plekken die uniek en kenmerkend zijn voor een dorp of stad. Een authentiek smal straatje, een statig pand of een pittoresk pleintje, gefotografeerd met verschillende omstandigheden in weer en licht, wat krachtige foto's oplevert.
Ook het weer en de belichting probeer ik duidelijk naar voren te laten komen in landschapsfoto's. Lange belichtingstijden voor een dromerige sfeer of mooie wolken voor een dynamisch panorama, leveren hiermee ook krachtige foto's op.
Zo ben ik altijd op reis door natuur en cultuur!

Alle werken van Mark Bolijn


Waarom je kiest voor Minimalisme met een boomstronk in het water op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Minimalisme met een boomstronk in het water

Koop de foto Minimalisme met een boomstronk in het water van Mark Bolijn op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 968 326
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
110,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden