Mist in Birkhoven Amersfoort

- Werkcode: 722 984

Watze D. de Haan over Mist in Birkhoven Amersfoort

Op de gemeentegrens ten westen van Amersfoort ligt een prachtig bos- en natuurgebied Birkhoven. Dit gebied loopt over in de Korte- en Lange Duinen bij Soest. Je kan hier heerlijk dwalen en genieten van een grote diversiteit aan bomen met wisselende open- en gesloten landschappen. Ook vind je hier nog overblijfselen uit de tijd van de Tweede Wereldoorlog. Zo is er een erg mooi Pinetum en bosvijver, beide door inwoners van Amersfoort in die tijd gemaakt. Het is ook het gebied waar de bijzondere dierentuin Amersfoort Zoo te vinden is. Een bezoekje waard.
Watze D. de Haan profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Watze D. de Haan

Je ziet wat je wilt zien en wat je ziet kan ook anders zijn. Fotograferen vanuit respect, verwondering en bewondering met voorkeur voor macro-, sport- en natuurfotografie.

Alle werken van Watze D. de Haan


Waarom je kiest voor Mist in Birkhoven Amersfoort op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mist in Birkhoven Amersfoort

Koop dit digital art werk Mist in Birkhoven Amersfoort van Watze D. de Haan als reproductie op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 722 984
Kies het materiaal Meer info
Canvas
Kies opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
117,-
  • Nu gratis verzending!
  • Op maat gemaakt, bekijk de levertijden