Een Werk aan de Muur shop

Mist in de Alblasserwaard

- Werkcode: 114328

Jan Koppelaar over Mist in de Alblasserwaard

Op deze plek heb ik eerder gestaan (zie: Alblasserwaardse polder). Toen was het met een schitterende lucht en zonsondergang.
Deze foto is vanaf dezelfde plek, maar met andere weersomstandigheden. Dikke mist in de polder wat een mooie, mysterieuze sfeer geeft. De weerspiegeling van de knotwilgen, de boom en het bruggetje vormen met het groene van het gras een mooie foto. De tegemoet zwemmende meerkoeten (watervogels) maken het lekker Hollands!
Jan Koppelaar profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Jan Koppelaar

Jan Koppelaar (1984) is vanaf 2000 een enthousiast hobbyfotograaf. In 1999 kreeg hij zijn eerste analoge spiegelreflexcamera. Sindsdien combineert hij fotografie met het genieten van de natuur. Jan is een autodidact. Dat wil zeggen dat hij alles zelf aangeleerd heeft door veel naar foto's van andere fotografen te kijken. Hierdoor heeft Jan zich steeds meer aangeleerd. Jan woont in de Alblasserwaard. Dit gebied staat bekend om zijn mooie molens en landschappen. Jan is dan ook veel in dit gebied te vinden.Jan fotografeert met een Sony SLT-A58 en een Sony DLSR-A100. Daarnaast gebruikt hij verschillende lenzen

Alle werken van Jan Koppelaar


Waarom je kiest voor Mist in de Alblasserwaard op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mist in de Alblasserwaard

Koop de foto Mist in de Alblasserwaard van Jan Koppelaar op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 114328
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
94 Nu gratis verzending!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.