Exclusieve Black Friday after-party-sale: bestel snel jouw favoriete werken met 10% korting Nog 13 uur geldig!

Een Werk aan de Muur shop

Mistige Glinsteringen

- Werkcode: 1 030 547

Ellen Borggreve over Mistige Glinsteringen

Nevelige sfeer in herfstbos.

Ik ben verzot op deze geanimeerde scène met bomen die eruit zien alsof ze elk moment in beweging kunnen komen. De boom op de voorgrond heeft geweldige bemoste wortels en ik heb hem al talloze keren gefotografeerd. Dit was de dag in de vroege herfst dat alles gewoon op zijn plaats viel. De lichte mist op de achtergrond, het blauwachtige groen in de verte veroorzaakt door de dennenbomen, de gele bladeren van een van de beuken en de plaatsing van de bomen....het werkte gewoon. Ik heb twee foto's van dit tafereel, gemaakt op dezelfde dag, in mijn shop. Deze heeft een ruimere opzet en de andere is wat krapper gekaderd. Ik vind ze allebei mooi en heb nooit kunnen kiezen welke ik het mooist vond
Ellen Borggreve profielfoto

Dit werk wordt aangeboden door Ellen Borggreve

Ellen Borggreve is een landschapsfotograaf en auteur van o.a. Woodscapes en Praxisbuch Wälder fotografieren. Ze is geboren en getogen in de bossen van de Veluwe waar haar liefde voor bomen ontstaan is. Naast bossen fotografeert ze echter ook graag de Nederlandse kust.

De focus ligt op verstilde scenes die buiten de realiteit van alledag lijken te liggen, zonder mensen in beeld, waarbij onderwerpen die op het punt staan te verdwijnen vaak het onderwerp zijn. Het vluchtige van patronen in het zand, maar vooral ook oude woudreuzen die door klimaatverandering in razend tempo verdwijnen.

Ellen is een awarded photographer op 1x en is in 2019 door Photoblog uitgeroepen tot één van werelds beste landschapsfotografen. Haar werk is gepubliceerd in boeken, Natuurfotografie Magazine, Focus, Landscape Photography Magazine, On Landscape en vele andere publicaties. Ze deelt haar kennis mede opgedaan tijdens haar lange carrière als soft sculpture artist en designer in combinatie met meer dan 40 jaar ervaring in fotografie in de vele artikelen die ze schrijft voor oa Landscape Photography Magazine en ook haar eigen blog. Daarnaast geeft ze graag les waarbij ze de individuele visie van fotografen voorop stelt.

Alle werken van Ellen Borggreve


Waarom je kiest voor Mistige Glinsteringen op canvas

  • Inmiddels al het derde werk van Werk aan de Muur ontvangen. Met tussenpozen van aantal jaren, het is nog steeds top kwaliteit!
  • Fine-art giclée afdrukkwaliteit
  • Ragscherp en kleurvaste prints
  • Gespannen op duurzaam, PEFC-goedgekeurd hout

Mistige Glinsteringen

Koop de foto Mistige Glinsteringen van Ellen Borggreve op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en Art Frame, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 1 030 547

Profiteer tijdelijk van 10% korting op de gehele collectie bij de Black Friday After-party!
Nog 13 uur geldig!

Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
127,-114,- Nu gratis verzending!
10% korting verrekend!

Betaal direct of achteraf. Of in 3 delen, zonder extra kosten.