Mistige maandag | Rotterdam in de mist

van Rob de Voogd / zzapback

Mistige maandag | Rotterdam in de mist van Rob de Voogd / zzapback

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 133555
Kies het materiaal Meer informatie
Canvas
Kies materiaal opties Speciale wens?
Voer zelf een maat in…
119 gratis verzending!

Omschrijving

Maandag 19 januari 2015 hing er weer eens een prachtige sluier van mist over de Maas en Rotterdam. Sinds 22 oktober 2012 niet meer zulke mooie mistbanken in combinatie met de hoogbouw op de Kop van Zuid gezien.

Vanaf de Euromast duurde dit fenomeen zo'n 20 minuten (van 9:56 tot 10:18), waarna een witte muur van mist ontstond die tot aan de avond aanhield. en alles en iedereen aan het zicht onttrok. Gelukkig was ik met voorbedachte rade op tijd naar de Euromast vertrokken, en was ik de enige die daar de 20 fenomenale minuten kon vastleggen die dag. Helaas bleef ik daarna tot 15:00 uur wachten of de mist zou optrekken, wat dus niet gebeurde. Gelukkig had ik m'n foto's al, waaronder deze, een unieke serie beelden.

Dit shot is een panorama van 4 verticale shots, en daardoor nog steeds haarscherp op zeer groot formaat. Enjoy!

Dit werk wordt aangeboden door Rob de Voogd / zzapback

Rob de Voogd / zzapback profielfotoRob de Voogd - freelance fotograaf - wonend en werkend in Rotterdam. Gespecialiseerd in (stads)landschap met gevoel voor dramatiek in weer en beweging. Favoriete locaties: Kleinpolderplein Rotterdam, La Defense Parijs en Oost Londen. Blauw uur en ultra groothoek. Bodemloze inspiratiebron: Koyaanisqatsi.

Alle werken