Moco museum Amsterdam

van Digital Art Nederland

Moco museum Amsterdam van Digital Art Nederland

Koop dit werk op canvas, aluminium dibond, (ingelijste) fotoprint, behang en print op doek, op maat geprint in Fine-Art kwaliteit.

Werkcode: 795082
Kies het materiaal Meer informatie
Fotoprint
Kies materiaal opties Speciale wens?
Wil je er een lijst omheen?
Let op, de witrand wordt binnenin toegevoegd. De gekozen maat van de fotoprint verandert hierdoor niet. Het werk wordt dus kleiner geprint als er een witrand gekozen wordt.
35 Nu gratis verzending!
  • Gratis verzending
  • Verzendklaar binnen 5 tot 7 werkdagen

Omschrijving

Het museum bevindt zich in de prachtige villa Alsberg midden op het Museumplein en is op een steenworp afstand van het Rijksmuseum, het Van Gogh Museum en het Stedelijk Museum Amsterdam.

Het museum toont een breed scala aan moderne en hedendaagse kunst aan het grote publiek. Het boutique museum richt zich op de meest iconische namen in de internationale kunstwereld binnen de verschillende kunststromingen. Met spannende tentoonstellingen en high-profile gastcuratoren, voldoet Moco aan de behoefte van een groot publiek. Het is 's werelds eerste museum dat een ​​tentoonstelling heeft met de werken van de graffitikunstenaar Banksy.

Dit werk wordt aangeboden door Digital Art Nederland

Digital Art Nederland profielfotoDigital Art Nederland maakt met behulp van de nieuwste technologie digitale kunst. Doel is om zo een kleurrijker beeld te geven van ons mooie Nederland.
Eigenaar Rob de Ruiter woont in Heerhugowaard, 50 km ten noorden van Amsterdam. Een vlak poldergebied met groene weilanden met koeien en poldermolens. En 30 minuten van het strand, het bos en de duinen. Een perfecte plek om te fietsen wat hij graag combineert met het maken van foto's.

Alle werken